keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Haaveista totta


Vuosi 2016 on siirtynyt syksyn puolelle ja paljon on taas ehtinyt tapahtua vuoden aikana. Päällimmäisenä mieleeni tulee yhden suuren haaveen toteutuminen noin parisen viikkoa sitten. Olen yrittänyt 11 vuoden aikana rakentaa eri urheiluseurojen kanssa yhteistyötä, jossa kaiken edelle menisi itse urheilija. Tällaisen yhteistyön rakentaminen on poikkeuksetta kaatunut oikeastaan seuraavaan lauseeseen: "Tottakai olemme kiinnostuneita tarjoamastasi lihashuollosta ja ehdottomasti otamme sen. Me emme kyllä valitettavasti pysty siitä mitään maksamaan"

En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että pelaajille ollaan valmiita maksamaan merkittäviä kuukausipalkkoja, mutta heidän työkaluistaan ei pidetä huolta. Otetaan esimerkki IT-puolelta. Löydämme yritykseemme todellisen IT-velhon, joka ratkaisee kaikki ongelmat ja tietokoneeksi tarjoamme IBM 286:n vga-näytöllä sekä pätkivällä nettiyhteydellä. Maksamme hänelle kovaa palkkaa, mutta koskaan emme saa hänestä kaikkea irti. 

Juuri julkaistu yhteistyö Espoo Unitedin kanssa mahdollistaa minun pitkäaikaisen haaveeni. Vihdoin olen löytänyt seuran ja ennenkaikkea ihmisen sen takana, joka ymmärtää lihashuollon tärkeyden niin seuralle kuin myös pelaajalle itselleen. Mikä hienointa, nyt teistä jokaisella on mahdollisuus päästä hoidettavaksi Metro Areenalle niiden terveydenhoitoalan ammatilaisten luokse, jotka pitävät huolta myös ammattiurheilijoista. 

Yrityksemme "ensimmäinen" toimipaikka kokee myös muutoksia. Suomenojan toimipaikka nimittäin muuttaa myös uusiin tiloihin. Tällä kertaa muuttomatka on onneksi erittäin lyhyt, sillä uusi toimipaikka sijaitsee samassa osoitteessa, mutta Suomalaistentien puolella.


Toivotan teille kaikille oikein hyvää syksyn jatkoa!!! 

Terveisin Jari Antikainen

Ei kommentteja: