keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Yhteistyössä Alku-valmennuksen kanssa

Hauskin ja helpoin tapa syödä oikein ja voida paremmin ?
 
Alku-hyvinvointivalmennus opettaa sinut syömään oikein ja voimaan paremmin. Valmennus perustuu puhtaaseen, aitoon ruokaan. Opit valmennuksen aikana rakentamaan itsellesi vireystasoa, painonhallintaa ja hyvää oloa tukevan ruokavalion, yksinkertaisista ja terveellisistä raaka-aineista. Onnistuminen ei riipu itsekurin määrästä, vaan paremmista valinnoista.

Valmennuksen osallistujat ovat tähän mennessä pudottaneet painoa yli 10000 kg. Valmennukseen osallistuvista 92 % on ollut valmennukseen tyytyväisiä.

6 viikon mittaisen verkkovalmennuksen valmentajat ovat Kukka Laakso ja Sami Sundvik

Lisätietoa valmennuksesta löydät täältä Alku.fi
 

Nyt ladattavissa myös Kesäherkut-reseptivihko

maanantai 6. heinäkuuta 2015

SUHK alaraajaerikoistuneet urheiluhierojat valmiit

SUHK jälleen alan kehityksen edelläkävijä

Torstai 2.7.2015 alkoi kuten normaali työpäivä. Jotain erikoista torstaina kuitenkin tapahtui. Suomen Urheiluhierontakeskuksen Tapiolan toimipisteen hoitohuoneessa kaksi urheiluhierojaa kirjoittaa vimmattuna vastauksia lopputentti paperiin. Heistä on tulossa Suomen ensimmäiset alaraajoihin erikoistuneet urheiluhierojat. He ovat käyneet läpi 6 kk koulutuksen, jossa on opiskeltu alaraajojen toimintaa, biomekaniikkaa, erityisiä hoitokeinoja eri alaraajaongelmiin sekä heidän ajatusmaailmaansa on suunnattu etsimään ja löytämään ongelmien aiheuttajia entistä tarkemmin.
Suomen Urheiluhierontakeskuksen urheiluhierojat Jonathan Grönman sekä Kristos ”Krisu” Kutsumbaris ovat Suomen ensimmäiset alaraajoihin erikoistuneet urheiluhierojat, jotka toimivat tulenkantajina koko alan kehityksessä. Erikoistuminen on tuttua esim. fysioterapia ja lääkäri maailmassa. Nyt se on tullut myös urheiluhieronta maailmaan.


Koulutuksen vetäjänä toiminut urheilufysioterapeutti Mikko Virtala on tyytyväinen oppilaittensa aikaansaannoksiin. Tenttivastauksista huokuu ajatusmaailmaan muuttuminen pelkästä hoitamisesta ongelmien ratkomiseen urheiluhierojan keinoin. ”Meillä SUHK:ssa toki kaikki urheiluhierojamme ajattelevat näin, mutta nyt meillä on selkeästi alaraajojen ongelmiin erikoistuneita hierojiakin. Tämä tuo lisää laajuutta palveluvalikoimaamme ja pystymme palvelemaan asiakastamme vielä paremmin. Tämä kuvastaa Suomen Urheiluhierontakeskuksen toimintaa – Haluamme olla kehityksen kärjessä ja alan edelläkävijä. Nämä ajatukset tulevat urheilumaailmasta, jossa huippu-urheilijaan satsataan paljon, koska palkat ovat usein isoja. Tämä ajatus soveltuu yhtä hyvin ns. ”tavalliseen” liikkujaan. Palkka ei ole ehkä yhtä iso mutta liikkuminen ja toimintakyky ovat ihan yhtä tärkeä asia myös heille.” Mikko kertoo. ”Ei pidä unohtaa, että alaraajoihin erikoistuneet osaavat edelleen hoitaa myös muita ongelmia ja esim. niska-hartiaseudun kipuja”.

Tällä hetkellä alaraajoihin erikoistuneet hierojamme löytyvät Tapiolan ja Kivenlahden toimipisteistä mutta jatkossa erikoistumisopinnot jatkuvat ja saamme lisää myös muihin alueisiin ja ongelmiin erikoistuneita urheiluhierojia. Erikoistuneiden urheiluhierojien hieronnan hinta hieman nousee mutta oireiden todellinen aiheuttaja löydetään nopeammin, jolloin hoidosta tulee entistä kustannustehokkaampaa.