sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Haetaan Personal Trainer asiakkaita!

Suomen Urheiluhierontakeskus hakee jälleen 2-3 harjoitusasiakasta vähintään kuusi viikkoa kestävään Personal Trainer ohjaukseen. Mikäli olet yli 22-vuotias, tavallinen kuntoilija tai liikuntaa aloitteleva henkilö, ota pikaisesti yhteyttä osoitteeseen heidi.kurronen(at)suhk.fi. 

Kerro viestissä muutamalla sanalla itsestäsi ja tavoitteistasi, sekä yhteystietosi. Mikäli sinut valitaan mukaan, olemme yhteydessä lähiaikoina ja ensimmäinen tapaaminen olisi tarkoitus järjestää heti pääsiäisen jälkeen. Tarkemmat aikataulut ovat sovittavissa tuolloin. 



Kaikille hakuun osallistuneille on luvassa myöhemmin tarjous Personal Trainer palveluista, joten nyt kannattaa laittaa viestiä!


HAKU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistuneille!

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

EVO Fitness ja SUHK yhteistyöhön

Huomenna maanantaina 23.3 Klo:15.00 avaa ovensa EVO Suomenoja! Avajaisissa kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa saliin, tarjolla on nopeimmille varmasti muutakin mukavaa kuin salilla kiertelyä.


Suomen Urheiluhierontakeskus Oy ja EVO haluavat yhteistyössä tarjota kaikille asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja ennenkaikkea turvallista ja tehokasta treeniä!

Huomisesta alkaen tulette näkemään SUHKin Personal Trainereitä työssään myöskin EVO:n kuntokeskuksissa. Kyse ei siis ole loikkauksesta toiseen firmaan, vaan kaikki Personal Trainerit jatkavat hommissa vielä meillä SUHKissa =)



Huomenna EVO Suomenojalla Personal Trainereina aloittavat

Terhi Antikainen

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja
FAF Personal Trainer
terhi.antikainen(at)suhk.fi



Sanna Ilvonen

Urheiluhieroja
FISAF Personal Trainer
sanna.ilvonen(at)suhk.fi

TREENEISSÄ NÄHDÄÄN!!!

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

PERSONAL TRAINING JA TYÖHYVINVOINTI

Ammattitaitoisen Personal Trainerin avulla alkuun!


Moni on ehkä jo huomannutkin, että palveluvalikoimamme on laajentunut Personal Training- palveluihin.  Hieronta-asiakkaamme kysyvät usein, kuinka itse voisi aktiivisesti pitää parempaa huolta itsestään. Reilu vuosi sitten vastasimme tähän tarpeeseen ja lisäsimme aktiivisen harjoittelun palveluihimme. Tänä päivänä SUHK:ssa toimii jo neljän Personal Trainerin tiimi, jolla on pohjakoulutuksenaan vankka anatomian osaaminen ja vähintään joku toinen terveyden- ja hyvinvointialan ammattitutkinto. Tämä takaa asiakkaillemme mahdollisuuden harjoitella täysin turvallisesti omasta lähtötasostaan riippumatta.


Yksilöohjausten lisäksi toteutamme yrityksille työhyvinvointipäiviä , joiden sisältö voidaan räätälöidä henkilömäärän, käytettävissä olevan ajan ja fasiliteettien mukaan. Koko päivän kestävä  työhyvinvointipäivä  voi sisältää mm. luentoja, yhteistä kiertoharjoittelua, kuntotestausta ja hierontaa. Tällainen aktiivinen TYHY/TYKY-päivä toimii hyvänä ponnahduslautana aktiivisen elämäntavan aloittamiselle ja meiltä on myös mahdollista ostaa viikoittainen kiertoharjoittelu- ohjaus yritykselle tukemaan säännöllisen liikkumisen jatkamista. Motivaatio liikkumiseen lisääntyy uusittaessa työhyvinvointipäivä ja erityisesti seuraamalla saavutuksia kuntotestein puolivuosittain tai kerran vuodessa.

Maaliskuun TARJOUS


Nyt on täydellinen hetki aloittaa, sillä maaliskuun 2015 loppuun mennessä solmituista kaikista uusista PT-paketeista saa -30% alennuksen Ovh:sta. Meillä voit maksaa minkä tahansa personal trainer palvelun myös Smartum- liikuntaseteleillä! (Setelit eivät käy hierontapalveluihin.)

Tarkemmat tiedot Personal Trainer paketeista, työhyvinvointipäivistä ja Personal Trainereiden esittelyt löydät osoitteesta SUHK palvelut.

Iloa ja energiaa, arkeen ja työpaikoille!

SUHK:n Personal Trainerit

LIIKEANALYYSI

Urheilijan liikeanalyysillä selvitetään kehon kuormittumista harjoittelun aikana. Vääränlainen kuormittuminen altistaa urheilussa rasitusvammoille ja tapaturmille, se voi myös hidastaa urheilijan tuloskehitystä. Altistus tapaturmaisille urheiluvammoille on usein nähtävissä etukäteen, esimerkiksi nilkan puutteellisena toimintana. Urheilijan rasitusvammat ovat aina estettävissä, vammojen vähentämisessä avainasemassa ovat lajianalyysi, valmennus ja huolellinen kehon kuormittumisen analysointi. SUHKin urheilijoista vastaava tiimi koostuu urheilufysioterapeutista, manipulatiivisesti erikoistuvasta fysioterapeutista ja osteopaatista, yhdessä olemme keränneet kaikkien koulukuntien parhaat puolet ja tarjoilemme sen nyt teille urheilijan liikeanalyysinä.

Liikeanalyysi sisältää
·        Ryhdin kartoitus
·        Ylävartalon ja alavartalon testaus liikkuvuuden ja hallinnan osalta
·        Videoitu alaraaja-analyysi
·        Videoitu toiminnallinen testaus
·        Henkilökohtainen kirjallinen palaute ja harjoitusohjelma


Koko joukkueen tai harjoitusryhmän saapuessa testaukseen valmentajalle tehdään yhteenveto testin tuloksista ja suositeltavista oheisharjoitteista. Näin valmentaja pystyy kehittämään omaa työskentelyänsä. Tulokset voidaan halutessa käydä läpi myös vanhempainillassa.


Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!


Leppävaara
Jussi Kurronen
jussi.kurronen(at)suhk.fi
040 8417489


Tapiola
Mikko Virtala
mikko.virtala(at)suhk.fi
044 3344355

TUTUSTU TIIMIIMME: Teemu Honkanen

Tässä kuussa pääsemme tarkemmin tutustumaan Suomenojan Teemu Honkaseen! Teemu on pitkän linjan SUHKilainen, joka on ollut pitkään mukana, aina vuodesta 2009. Sympaattinen ja sosiaalinen Teemu harrastaa mm. jalkapallon peluuta, erilaisia maila-ja pallopelejä, ompelemista ja surffaamista.

H: Tervetuloa haastatteluun Teemu!
TH: Kiitos!
H: Olen kuullut että olet löytänyt uuden, mielekkään harrastuksen. Kerro tästä lisää!
TH:No, jos tarkoitat ompelemista, niin se on jo melkein puoli vuotta vanha harrastus. Kaikki lähti siitä, kun oltiin kaverin kanssa pelaamassa Yatzia ja otettiin pari olutta. Mietittiin samalla, että vaatteet on vähän tylsiä ja niitä tulisi piristää! Alussa lähtötaso oli tasan nolla, mutta pikkuhiljaa se siitä lähti! Olemme esimerkiksi tuunanneet t-paitoja, tehneet rusetit uuden vuoden tansseihin, kangaskasseja ja muita helppoja ompeluksia. Seuraavaksi on suunnitteilla salamatakki ja riippumatto!
H: Olet myös kovanluokan maalintekijä jalkapallokentillä ja Herrasmiehet-nimisessä joukkueessa. Jatkuuko maaliputki myös ensi kaudella?
TH:Varmasti jatkuu! Pöllytin viime vuonna verkkoa pariinkin otteeseen, toinen rankkarista ja toinen kauniisti tyhjiin parista metristä. Omalla seurallamme tulee nyt 10 vuotta täyteen, jota juhlitaan kesällä Gaalan muodossa. Olen yksi perustajajäsenistä ja edelleen toimin seuramme puheenjohtajana!
H: Tulit suoraan koulunpenkiltä SUHKiin (silloiseen EUHKiin) ja olet ollut seuraamassa yrityksen toimintaa ns. alusta asti. Miten päädyit tänne?
TH: Olen opiskellut Terhin ja Jarin (EUHKin perustajat) kanssa Suomen Urheiluhierontaopistossa, jossa olimme Jarin kanssa parina koko opiskeluvuoden. Fysioterapeuteiksi jatkoimme Terhin kanssa Stadiassa/Metropolia AMK:ssa. Olin ensimmäisen kerran EUHKilla ammatinharjoittajan vanhoissa tiloissa Matinkylässä. Valmistuttuani fysioterapeutiksi tein aluksi töitä kahdessa eri paikassa, kunnes lopulta siirryin kokonaan Suomenojan tiimiin.
H: Onko joku asia selkeästi muuttunut vuosien varrella?
TH: Onhan toiminta kasvanut paljon! Mutta näkisin että Suomenojan toiminta on jossain määrin samanhenkistä kuin alkuaikoina. Uusia palveluita ja henkilöitä on tullut, mutta henki on pysynyt samana.
H: Niin.. Suomenojasta puheenollen, niin sen porukkaa on kutsuttu muissa toimipisteissä ’joukoksi vasemmistonuoriksi’ ja ’Punavuoren hipstereiksi’. Miten kommentoisit näitä väittämiä?
TH: Haha, no tuota.. Kyllä minä näkisin, että niissä on jotain perää! Olemme yrittäneet tuoda Espooseen vähän Punavuoren ja Kallion vihertäviä vasemmistotuulia. Kommenteista päätellen olemme siinä onnistuneet. 
H: Mikä on mielestäsi parasta sinun ammatissa?
TH: Paras asia on ehdottomasti, kun pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin. Saa uusia näkökulmia ja pääsee kasvattamaan yleistietämystään hyvillä keskusteluilla. Muutenkin koen, että meillä on tosi kivoja asiakkaita. Ihmisten auttaminen antaa tietysti myös hyvän mielen.
H: Teet urheiluhieronnan lisäksi fysioterapiaa. Koska asiakkaan kannattaa tulla fysioterapiaan ja koska urheiluhierontaan?
TH:Kumpaan tahansa kannattaa tulla, mutta näkisin että fysioterapiaan ensisijaisesti, jos on enemmän epämääräisiä ja pitkäkestoisia oireita. Silloin se voi liittyä nivelien virheasentoihin tai vääränlaiseen kuormitukseen, jolloin fysiolla on enemmän työkaluja niitä selvittää. Hieronnasta on usein hyvä lähteä liikkeelle.
H: Entäs tulevaisuus? Missä haluaisit olla 10 vuoden kuluttua?
TH:Hmm.. No, ammatillisesti haluaisin pysyä samalla alalla ja kehittää itseni siinä! Samalla haluaisin myös ammentaa uutta oppia muillakin saroilla, ja suoritankin tällä hetkellä merkonomitutkintoa työn ohessa. Ehkä jotain perhettäkin voisi jossain vaiheessa miettiä....
H: Viimeinen kysymys tulee työkavereiltasi Suomenojalta. Oletko henkilökohtaisesti huolissasi hiusrajan pakenemisesta?
TH: Hah hah. En missään nimessä, se on painunut jo pitkään ja alkaa olla osa identiteettiä. 




Kiitos haastattelusta Teemu! Teemulle voi varata fysioterapiaan ja urheiluhierontaan aikoja  SUOMENOJAN AJANVARAUKSESTA .